Reattach Opleiding

GROW verzorgt in samenspraak met de ReAttach Academie, ReAttach Basic Skills trainingen Kind&Jeugd voor paramedici en kindercoaches.

ReAttach is:

  • Systeemgericht
  • Belemmeringen weghalen
  • Activeren van ontwikkeling

Accreditatie:

ADAP: 62 punten

KNGF: 48 punten

Keurmerk fysiotherapie: 32 punten

De opleiding bestaat uit 3 opeenvolgende opleidingsdagen:

Dag 1:

Je leert het verwerken van informatie, emoties en gebeurtenissen bij kinderen en volwassenen te optimaliseren met een techniek die zowel lichaamsgerichte als psychologische elementen bevat. Vervolgens word je getraind in het geven van een sociaal cognitieve training die helpt om informatie beter te ordenen.

Dag 2:

Je krijgt de tools om kinderen en volwassenen te helpen zichzelf en anderen te accepteren en positiever in het leven te staan. Je leert vanuit de zone van de naaste ontwikkeling doelen te formuleren die ingezet kunnen worden om ontwikkeling te optimaliseren. Daarnaast word je getraind in het activeren van het vermogen om problemen actief aan te pakken en te groeien in persoonlijke ontwikkeling.

Dag 3:

ReAttach is een gezinsinterventie als je werkt met Kinderen en Jeugdigen. De derde dag leer je hoe je ReAttach in kunt passen in je huidige werkwijze en kunt combineren met andere methoden waar je gebruik van maakt

Interesse in de opleiding? Kijk voor meer informatie op de volgende sites:

Opleidingen Nederland: www.reattachopleiding.nl

Voorwaarden en Klachten