ReAttach Basic Skills Training

GROW verzorgt in samenspraak met de ReAttach Academie, geaccrediteerde ReAttach Basic Skills trainingen voor paramedici die werkzaam zijn met kinderen en voor kindercoaches. Deze opleidingen worden zowel in Nederland (www.reattachopleiding.nl) als in Spanje (www.reattachentrenamiento.org) gegeven

Wat leer je?

Binnen de driedaagse Basic Skills Training krijg je kennis aangereikt over de theoretische achtergrond van ReAttach. Je leert het verwerken van informatie, emoties en gebeurtenissen bij de cliënten te optimaliseren met een techniek die zowel lichaamsgerichte als psychologische elementen bevat.

Je krijgt tools om cliënten te helpen zichzelf en anderen te accepteren en positiever in het leven te staan. Tijdens de Basic Skills Training leer je de techniek van de ReAttach bewust bekwaam toe te passen.

De ReAttach basisvaardigheden worden geautomatiseerd en de toepassing hiervan wordt geoefend middels casuïstiek, passend binnen je vakgebied en ervaring. ReAttach is een gezins/systeeminterventie. Tijdens de Basic Skills Training leer je om ouders, partners of mantelzorgers te betrekken binnen het therapeutische proces.

Je kennis en vaardigheden worden beoordeeld door middel van een treatment integrity check. Therapeuten die voldoende resultaten behalen worden geregistreerd bij het ReAttach Therapy Institute.

Heb je interesse in een ReAttach Basic Skills training?

Meld je voor Nederland aan via

www.reattachopleiding.nl

Trainingen op locatie in Spanje:

www.reattachentrenamiento.org