Wie is GROW?

GROW ReAttach Therapy Center is opgezet door Mariëlle Bartholomeus, ergotherapeut, Sensorische Integratie therapeut, ReAttach therapeut (Kind&Jeugd, specialist) en ReAttach opleider.

Mariëlle is in 1992 aan de Hogeschool Zuyd (Hoensbroek, Nederland) afgestudeerd als ergotherapeut en heeft in 1995 haar opleiding tot Sensorische Integratie therapeut gevolgd. In haar werk bij medisch kleuterdagverblijven heeft ze veel ervaring opgedaan met het onderzoeken en behandelen van kinderen met onder andere autisme, ADHD, ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblemen. Vanaf 2000 heeft zij, samen met een collega, workshops gegeven over Sensorische Informatieverwerking en autisme bij het Opleidingscentrum Autisme in Antwerpen.

In 2006 heeft Mariëlle haar ergotherapie praktijk voor kinderen opgezet en in 2014 heeft zij aan de basis gestaan van KIZOOM (Kind Zorg op Maat), een multidisciplinair onderzoek- en behandelcentrum in Tilburg. In de jaren die volgden heeft ze haar kennis en ervaring mogen uitbreiden, door de multidisciplinaire samenwerking met haar collega’s van KIZOOM, maar ook middels samenwerking met andere hulpverleners.

Mariëlle heeft in 2016 haar diploma als ReAttach therapeut behaald, gespecialiseerd in Kind & Jeugd en autisme. Vanaf maart 2017 is ze gediplomeerd ReAttach opleider voor paramedici Kind & Jeugd en kindercoaches. Marielle is bestuurslid van de ReAttach Therapy International Foundation.

Vanaf zomer 2017 woont Mariëlle met haar gezin in het Zuiden van Spanje, daar verzorgt ze Therapeutische gezinsweken.

Voor het ReAttach instituut verzorgt zij ReAttach basisopleidingen in Nederland en Spanje.

GROW ReAttach Therapy Center, take the flow to grow!