Wie is GROW?

Ik ben Mariëlle Bartholomeus, Gezinstherapeut, Ergotherapeut, Sensorische Integratie therapeut, ReAttach therapeut (Kind&Jeugd, specialist) en ReAttach opleider.

In 1992 ben ik aan de Hogeschool Zuyd (Hoensbroek, Nederland) afgestudeerd als ergotherapeut en heb ik in 1995 de opleiding tot Sensorische Integratie therapeut gevolgd. In mijn werk bij medisch kleuterdagverblijven heb ik veel ervaring opgedaan met het onderzoeken en behandelen van kinderen met onder andere autisme, ADHD, ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblemen. Vanaf 2000 heb ik, samen met een collega, workshops gegeven over Sensorische Informatieverwerking en autisme bij het Opleidingscentrum Autisme in Antwerpen.

In 2006 heb ik Spelende Wijzer, mijn ergotherapie praktijk voor kinderen opgezet en in 2014 heb ik aan de basis gestaan voor de oprichting van KIZOOM (Kind Zorg op Maat), een multidisciplinair onderzoek- en behandelcentrum in Tilburg. In de jaren die volgden heb ik mijn kennis en ervaring mogen uitbreiden, door de multidisciplinaire samenwerking met mijn collega’s van KIZOOM, maar ook middels samenwerking met andere hulpverleners.

Ik heb in 2016 mijn diploma als ReAttach therapeut behaald, gespecialiseerd in Kind & Jeugd en autisme. Vanaf maart 2017 ben ik gediplomeerd ReAttach opleider voor paramedici Kind & Jeugd en kindercoaches. Daarnaast ben ik bestuurslid van de ReAttach Therapy International Foundation.

Vanaf zomer 2017 woon ik met mijn gezin in het Zuiden van Spanje, daar verzorg ik Therapeutische gezinsweken.

Voor het ReAttach instituut verzorg ik ook ReAttach basisopleidingen in Nederland en Spanje.

GROW ReAttach Therapy Center, take the flow to grow!