Grow Home

Ervaringen van gezinnen die de therapieweek hebben gevolgd:

“De therapieweek is een week waarin veel in beweging wordt gezet. We ervaren de week als een soort werkvakantie, waarin er een mooie balans is gevonden tussen therapie en ontspanning”

 

“Wat mooi dat je in één week tijd zoveel kunt bereiken. Eigenlijk best logisch ook, want vanuit een ontspannen situatie kun je veel sneller leren dan tussen de bedrijven door”

 

“Fijn dat de focus nu eens niet alleen ligt op ons kind, maar dat we allemaal betrokken worden. En sommige contactmomenten voelden niet eens als therapie, maar maakten het plaatje wel compleet”.

 

“We zijn fitter, meer verbonden en blijer naar huis gegaan. Met meer vertrouwen, meer inzicht in de triggers en helderheid in ons hoofd. Onze kinderen hebben allemaal een andere ontwikkeling doorgemaakt en we zien die ontwikkeling thuis doorgaan. Dat belooft wat!”

“…We voelden dat er veel was gebeurd en dat het inderdaad echt een oefenvakantie was. Er was hard gewerkt en iedereen was er best moe van. Nu na een paar maanden merken we zoveel effect van de hele ervaring en ook van de ReAttach behandelingen…. Onze oudste kan dingen beter verwoorden en komt ook eerder weer in zijn eigen balans. En doordat wij beter weten hoe we hem kunnen bereiken en moeten benaderen, gaat dat ook veel soepeler. Tegelijk heeft het ons ook weer aan het denken gezet over hoe we nu in het leven staan en wat we graag willen. Een, wat ons betreft, mooi effect van deze vakantie.”